Güzellik Trendleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Saç Bakımı - Renkleri ve Modelleri
  4. »
  5. Minoxil Forte Nedir, Ne İşe Yarar, Fiyatı ve Kullananların Yorumları

Minoxil Forte Nedir, Ne İşe Yarar, Fiyatı ve Kullananların Yorumları

admin admin -
206 0
Minoxil forte, minoxil forte 5, minoxil forte 5 deri spreyi, minoxil forte kullananlar, minoxil forte fiyat

Saç dökülmesi sorunu yaşayan hem erkeklerin hem de kadınların yolu günün sonunda mutlaka Minoxil Forteye düşüyor. Minoxil forte, minoxil forte 5, minoxil forte 5 deri spreyi, minoxil forte kullananlar, minoxil forte fiyat, minoxil forte sakal serumu, minoxil forte 5 sakal, minoxil forte yan etkileri, minoxil forte 5 deri spreyi kullanımı, minoxil forte kullanım, minoxil forte içeriği şeklinde yapılan arama terimlerini istinaden ben de bu yazıyı sizler ve kendim için kaleme aldım.

Minoxil Forte Nedir?

Minoxil forte deri spreyi, topikal saç büyümesini uyaran bir ilaçtır.

Minoxil forte, minoxil forte 5, minoxil forte 5 deri spreyi, minoxil forte kullananlar, minoxil forte fiyat

Minoxil Forte Ne İşe Yarar?

Minoxil forte, Androgenetik alopesi (kellik)in uzun süreli tedavisinde, saç büyümesinin uyarılması ve saç dökülmesinin önlenmesi için kullanılır. Kafa derisi ile kuru saça haricen uygulanmaktadır.

Minoxil Forte İçeriği Nedir?

  • Bir şişe Minoxil %5 Minoksidil içermektedir.
  • Topikal saç büyümesini uyaran ilaçtır.
  • 30 günlük kullanım dozunu içermektedir.
  • Her bir püskürtme 0,2 ml, 10 mg Minoksidil içermektedir.
  • Minoxil in içinde yer alan alkol; mukozalar, göz ya da duyarlı bütünlüğünü yitiren deri bölgeleri ile temas ettiğinde yanma hissine ve tahrişe neden olacağından bu tip bölgelere temas etmesi durumunda bol soğuk su ile yıkanması gerekir.
  • Minoxil içeriğindeki propilen glikol, ciltte iritasyona sebep olabilir.

Minoxil Forte Fiyatı Nedir?

Minoxil forte fiyatı, 117 TL’dir.

Minoxil Forte Nasıl Kullanılmalıdır?

Minoxil forte 2% sprey kadınlarda, Minoxil forte 5% sprey erkeklerde kullanılmaktadır.

  • Saç dökülmesi olan bölgeye günde 2 kez (sabah-akşam) 5 püskürtme (1 ml) uygulanır.
  • Sprey başlığı saç dökülmesinin olduğu bölgede saç derisine yöneltilip bir kez püskürterek parmaklarla masaj yoluyla yayılmalıdır.
  • Bu işlem 5 kez tekrarlanıp ardından eller iyice yıkanmalıdır.
  • Bölgenin büyüklüğü ne olursa olsun uygulama 5 püskürtmeyi (1 ml) aşmamalıdır.
  • Bir şişe 30 günlük kullanım dozu içerir.
  • Saç ve saç derisi kuruyken uygulanır.

Ürün her kullanımdan önce veya sonra yıkama gerektirmemektedir. İlacın arada yıkama yapmaksızın üst üste uygulanmasında bir sakınca yoktur. Kirli veya temiz saça uygulanabilir. Uygulamadan sonra saçlar yıkanacaksa ilacın emilimi için uygulamadan sonra en az 30-40 dakika beklenmeli, saçlar sonra yıkanmalıdır.

Minoxil Forte Kullananların Yorumları

Kullanıcı Yorumu: Ürünü its den kontrol ettiğimde kayıtlı çıktı ve fiyat çok uygun. 3 kutu bitirdim ve faydasını gördüğüm için kullanmaya devam edeceğim. Çok hızlı teslimat oldu teşekkürler.

Kullanıcı Yorumu: ilk kutu bitti bu ay ikinci kutuyu aldım. ilk ayda biraz daha dökülmüş gibi geliyor bana. zaten ilk ay dökülme olur yazıyor. Ancak saç diplerimde yeni saç oluşumları da başladı tüylenmeler var diplerde. iki ay sonunda tekrar yazarım düşüncelerimi. şuan alacaklara tavsiye ediyorum.

Kullanıcı Yorumu: Ürün its ye kayıtlı güvenerek alabilirsiniz ve paketleme gayet güzeldi. Bugün kullanmaya başlayacağım işe yararsa eğer yorumumu güncellerim. Edit: 10 gün kullandım ve yorumları okuduğum için ilacı bırakma kararı aldım ilaca başlayacaksanız hayatınızın uzun bir döneminde kullanmak zorunda kalacaksınız aksi takdirde bırakırsanız çıkardığı saçları döküyor ilaç

Kullanıcı Yorumu: Genetik olarak sac dokulmem var piyasadaki tum urunleri kullandim tum evde hazirlanan maskeleri denedim ancak tek ise yarayan urun kesinlikle budur. Yalniz 3 sene once 3 tanesini 105 liraya falan aliyorduk su an tanesi 80 lira olmus tum piyasada bu durum biraz üzdü

Kullanıcı Yorumu: süper birşey hayatımda ilk defa kimyasal bir madde kullanıyorum alırken endişelerim vardı lakin çok işe yaradığını gördükçe keyifleniyorum hiç pürüzsüz olan yerlerde tuylenmeler başladı oralarda bir aya dolar artık

Kullanıcı Yorumu: Yuzunuzde cıkacak yaralara razı iseniz alabılırsınız işe gercekten yarıyo Fakat yaralar 2aydır gecmedı cıldıye antıbıotık verdı ve hla gecmedı ama dedıgım gıbı işe yarıyo

Kullanıcı Yorumu: Minoxil forte, minoxil forte 5, minoxil forte 5 deri spreyi, minoxil forte kullananlar, minoxil forte fiyat, minoxil forte sakal serumu, minoxil forte 5 sakal, minoxil forte yan etkileri, minoxil forte 5 deri spreyi kullanımı, minoxil forte kullanım, minoxil forte içeriğini iyice araştırdım ve kullanmaya karar verdim. Kullandıktan sonra saç dökülmesi sorunum ciddi anlamda azaldı. Pek çok farklı fiyat aralığına sahip bir ürün olduğunu söylemem gerekiyor orijinalini bulmak da bir o kadar zor.

İlgili Yazılar

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.