Güzellik Trendleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Etkili Cilt Bakımı
  4. »
  5. Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Nedir? Ne İşe Yarar? Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Nedir? Ne İşe Yarar? Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

admin admin -
131 0

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Nedir?

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi nemlendirici özelliğe sahip bir cilt bakım kremidir. Yeni formüllü bu kremin hem yapısı hem de dokusu oldukça hoştur. Hiyalüronik Asit ile güçlendirilmiş tazeleyici, ultra hafif ve kadifemsi formülü gerçekten kullanıcılar üzerinde beğeni toplamıştır. Hiyalüronik Asitin özelliği, kendi ağırlığının 1000 katı su tutabilmesidir. Bu da kremin cilde teması nem bombası etkisi hissettireceği anlamına gelmektedir. Bu yazıda neutrogena hydro boost jel vücut kremi, neutrogena hydro boost jel vücut kremi 200 ml, neutrogena hydro boost jel vücut kremi kullananlar, neutrogena hydro boost jel vücut kremi süslü, neutrogena hydro boost jel vücut kremi yüze sürülürmü, neutrogena hydro boost jel vücut kremi içeriği, neutrogena hydro boost jel vücut kremi ekşi, neutrogena hydro boost jel vücut losyonu, neutrogena hydro boost jel vücut losyonu nasıl kullanılır, neutrogena hydro boost jel vücut losyonu 400ml vb konulara değinilecektir. Sizler de eğer Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi kullandıysanız, yorum yaparak tecrübenizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Ne İşe Yarar?

  • Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi kendi ağırlığının 1000 katı su tutabilme özelliğine sahip Hiyalüronik Asit sayesinde, cilde nemi hapseder.
  • Cildin ihtiyaç duyduğu nem dengesini korur
  • Günde bir defa, geceden sürülerek kullanılması uygundur. Bu sayede sabah neme doymuş, parlak bir cilt ile uyanma hissini yaşayabilirsiniz.

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Fiyatı Nedir?

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi fiyatı 29,90 TL’dir.

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı: Hem elime hem vücuduma kullandığım harika bir ürün diğer kremler gibi yapış yapış hissiyatı vermeden nemlendiriyor yalnız yüzünüze kullanmayın benim yüzümde sivilce yaptı.

Kullanıcı: Çok hafif su bazlı bir nemlendirici. Ağırlık yapmıyor, yapış yapış hissi vermiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Cildi parlak gösteriyor.

Kullanıcı: Kokusu çok güzel cildi yumuşacık yapıyor yağlı bir his asla bırakmıyor. Yeni kullanmaya başladım sanırım yeni çıkan bir ürün zaten. Farklı bir yapısı var yeni kullanmaya başladım umarım diğer neutrogena ürünleri kadar başarılıdır.

Kullanıcı: Farklı bi yapısı var vücutta hemen emilen , kokusu muhteşem ve kalıcı, kadifemsi bi krem, ben severek kullanıyorum

İlgili Yazılar

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.